A terv oldalán található bejegyzéshez nem kapcsolódik fórum, legalábbis firefoxban nem találtam linket, ahol az adott bejegyzést lehet kommentálni. Valóban az origo alkalmaz ilyet, a blogter-re mutato linkkel szükségmegoldásként, de az index is inkább blogosodik és azonnali kommentálást engedélyez, vagy az ősneteseknek ott van még a törzsasztal. De az is kihal hamarosan. Fejlesztik remélem kettőpontnullássá.
2008-at írunk, sztem nem fórumot kellene nyitni pláne nem regisztráció mellett. meggyőzhető vagyok, de itt ebben a formában ne várj hozzászólásokat. Szerintem.
Azonnali üzenetet a blogkomment is ad, bár itt jól eldugtad a kis vörös felkiáltójelet, ne várd azt sem, hogy a BB code kikapcsolás alatti szöveget -amiben az email cucc van- bejegyzés írásakor bárki elolvassa. Rajtam kívül.
Költségvetés: Kérlek részletezd hogy a tartalom nélküli portálban mi kerül 2.450.000 Ft-ba. Légy szíves fejtsd ki mi kerül ennyibe. Mi az a rendszertervezés, mi az a garfikai terv, mi az a prototípus?
Az együttműködéshez bejegyzéshez lenne egy kérdésem: Hogyan veszitek rá a kis könyvtárakat, hogy egy újabb felületen is tartsák karban a könyvtárukkal kapcsolatos infókat? Azok akiknek saját weboldaluk van még pluszban megkéritek, hogy a központi portált szíveskedjenek tartalommal ellátni? Vagy a költségvetésben jelzett 705ezer forintot szétosztjátok a könyvtáraknak?
Ha szabad szoftvert használtok mi kerül benne 140+450 ezer forintba? ha szabad szofvter akkor mi a 140ezer és 450ezerből milyen oktatást fogsz nyújtani és kiknek?
Kösz
dtp
Mióta magázódunk Andris?